З 1 липня «Азовгаз» припинив свою господарську діяльність в частині постачання природного газу. Необхідно до 29 серпня обрати нового постачальника газу. Це можна зробити за допомогою сервісу “Газотека” (https://gasoteka.ua-energy.org/).
Наразі постачання природного газу тимчасово перейшло до «Постачальника останньої надії» (ПОН) - НАК «Нафтогаз України». З вересня послуга «Постачальника останньої надії» буде закінчена. «Азовгаз» буде вимушений відключати абонентів від послуги, які не переуклали договори. У цьому випадку ціна за 1000 кубів становитиме 35 гривень.
Подати заявку можна на сайті обраної газової компанії.
Саме з цього приводу в селищній раді була проведена нарада під головуванням селищного голови Володимира Караберова. Участь в нараді взяли генеральний директор ПАТ "Маріупольгаз" Сергій Олефір та представник одного з постачальників газу. Для отримання роз'яснень стосовно обрання нового постачальника газу, споживачі можуть звернутися до тимчасових консультаціних центрів, які організрвані за адресою: смт.Мангуш, вул.Поштова, буд.5а. Консультації відбуваються о 10.00, 13.00, 16.00.

З цінами та умовами постачальників мржна ознайомитись і самостійно: на офіційних сайтах постачальників.