Фото без опису

Секретар селищної ради Світлана Олефір провела онлайн-засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості. В засіданні робочої групи взяла участь фахівчиня з мобілізації громад Програми ООН з відновлення та розбудови миру Наталія Красківська, громадська діячка Віра Смолій, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Світлана Михальова, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю та охорони праці селищної ради Володимир Мануїлов та інші члени робочої групи.

Члени робочої групи розглянули ряд питань порядку денного, зокрема, про стан захворюваності на covid-19 в громаді. Також присутні заслухали докладний звіт керівництва поліції з забезпечення безпеки в Мангушській селищній раді за січень-червень 2021 року. Начальник відділу поліції Павло Мазурчак поспілкувався з присутніми членами робочої групи та активними мешканцями громади, які мали змогу поставити представнику поліції різні питання. Слід відмітити, що ПРООН приймає активну участь у поліпшенні умов доступу населення до поліції, та в забезпеченні громадської безпеки на території громади.

Також присутні розглянули одне з актуальних питань – реалізація бюджету участі в Мангушській громаді. Ви здивуєтесь, але не треба бути старостою/депутатом, щоб змінювати свою громаду. Кожен житель Мангушської громади може долучитися до позитивних перетворень в своєму селі чи селищі. А все, що потрібно це приймати участь в програмі громадського бюджетування. Прийом проектних заявок для участі в конкурсі тривав до 17 липня. Всього до селищної ради надійшло 6 проектних заявок.

Також на засіданні розглядали поточні питання у сфері громадської безпеки та соціальної згуртованості. Світлана Олефір та Наталія Красківська подякували всім за активність та оперативність у вирішенні питань.