Фото без опису

У селищній раді під головуванням селищного голови Володимира Караберова відбулась нарада зі старостами населених пунктів громади з питань підготовки по забезпеченню виконання осіннього призову громадян на строкову військову службу. Участь у нараді взяв військовий комісар ІІ відділу Маріупольського РТЦК та СП підполковник Андрій Скляров, заступник селищного голови Володимир Матяш та інші запрошені на нараду.

Під час наради були розглянуті питання виконання планового завдання по проведенню цьогорічного осіннього призову на строкову військову службу в Мангушській громаді.

Підсумовуючи нараду, Володимир Караберов закликала усіх дотичних до забезпечення належного призову до співпраці в питанні виконання планового завдання призову на строкову військову службу.«Строкова служба у Збройних Силах є обов’язком для громадян України, а ухиляння від неї передбачає відповідальність перед законом. Про це слід нагадувати всім, хто ухиляється від проходження строкової служби» - наголосив очільник громади.

Фото без опису