В селищній раді  в рамках підготовки до позачергової 14 сесії Мангушської селищної ради 8 скликання сьогодні, 20 липня, під головуванням селищного голови Володимира Караберова пройшли засідання  постійних комісій з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії Андрій Сафошин) та комісії з гуманітарних питань (голова комісії Наталія Пархоменко).

Зокрема, на комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту розглядався проект рішення «Про затвердження Програми підтримки та розвитку КП «Мангушське БТІ» на 2021 – 2022 роки», доповідала  начальник КП «Мангушське БТІ» Інна Мурза. Щодо проєкту рішення «Про внесення змін в рішення селищної ради  від 25.03.2021 № 8/10-163 «Про Програму економічного і соціального розвитку Мангушської селищної територіальної громади на 2021 рік» доповідала начальник  відділу економічного і соціального розвитку Мангушської селищної ради Світлана Михальова. Розглядались й інші питання, які буде винесено на сесії селищної ради.

На засіданні  постійної комісії з гуманітарних питань розглядався також ряд актуальних та соціально значимих питань. З приводу проєкту рішення «Про утворення ініціативної групи з формування складу молодіжної ради при Мангушській селищній раді 2021-2023 рр.», «Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів Мангушської селищної територіальної громади», «Про виплату одноразової матеріальної допомоги» та інші питання.