Фото без опису

19 липня в Мангушському районному центрі зайнятості відбувся семінар «Підготовка до співбесіди з роботодавцем». Фахівчиня центру зайнятості навчала безробітних як ефективно готуватися до співбесіди і успішно її проходити.

«Співбесіда з роботодавцем – заключний і дуже важливий етап пошуку роботи. Часто успіх залежить від уміння показати себе з кращого боку, справити гарне враження, переконати роботодавця, що Ви - саме та людина, яка йому потрібна» - значила профконсультантка Ірина Соловйова.

Під час заходу учасники ознайомились із загальноприйнятими правилами ділового спілкування, отримали знання, які забезпечать ефективну підготовку до співбесіди з роботодавцем.

Також слухачі отримали інформацію про сучасний варіант співбесіди при прийомі на роботу - онлайн-співбесіду з роботодавцем. Фахівчиня зауважила, що у такого формату комунікації із потенційним роботодавцем є свої переваги і недоліки. Вона проінформувала безробітних про безпосередні нюанси і тонкощі, які потрібно враховувати при підготовці до онлайнової співбесіди та продемонструвала вдалі приклади її проведення у презентації.