Фото без опису

16 липня  в селищній раді за участю ІІ відділу Маріупольського ТЦК та СП було проведено заняття з питань ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних.

 

У нараді прийняли участь військовий комісар ІІ відділу Маріупольського ТЦК та СП підполковник Андрій Скляров, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, військового обліку, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Валерій Рябушкін, головний спеціаліст відділу Галина Скляр, керівники підприємств, установ, організацій селищної ради.

Фото без опису

        На  порядку денному було розглянуто питання щодо організації військового обліку сержантського та рядового складу запасу на підприємствах та в органах місцевого самоврядування з питань порядку виклику військовозобов’язаних до РТЦК та СП, обов’язків органів виконавчої влади, Законодавства України в сфері військового обов’язку та військового обліку, переліку документів з військового обліку на підприємствах, установах, організаціях та навчальних закладах.

Фото без опису

За результатами обговорених питань, було прийнято рішення посилити контроль щодо ведення військового обліку, військовозобов’язаних, які знаходяться на території громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису