Фото без опису

У літній період комунальники громади посилили прибирання території пляжів. За порядком в Ялті стежать особисто староста Сергій Спахі, начальник Ялтинської дільниці комунального підприємства "Мангушське УКП" Сергій Томаш та бригада з благоустрою.

Фото без опису

Щодня робота планується і поділяється на декілька ділянок. Кожну прибирають вручну і технікою. Одночасно бути всюди неможливо, але наші браві комунальщики намагаються ! Наразі у роботі задіяно екскаватор "Борекс", ГАЗ 53 самосвал, трактор , МТЗ 80 прицеп з лафетом. За декілька днів з території пляжів (Ялта, Нова Ялта) прибрали морську камку, залишки славнозвісних медуз, ну і звісно, не обходиться без "любителів природи", які залишають бутилки, недопалки, залишки їжі тощо.

Фото без опису

Бригада з благоустрою комунальної служби працює з 6 ранку, щоб прийшовши на відпочинок, ви побачили гарний пляж, а не купу сміття. Також окремо працюють працівники з благоустрою, які вручну щодня збирають сміття!

Проте багато в чому саме від нас залежить, як виглядатиме наше узбережжя. На території пляжів по всій громаді встановлено урни та контейнери. Зробити декілька кроків та викинути сміття – так просто! Це запорука відпочинку у комфортних умовах! Якщо навіть поруч ви не побачили урну, то складайте сміття у пакет та забирайте його з собою, залишаючи пляж, до найближчої урни. Покажіть приклад своїм дітям ! Чисто буде тоді, коли ми всі разом не будемо смітити !

Фото без опису