Фото без опису

        З метою попередження домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, на території громади постійно здійснюються спільні рейди у сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах та про які надходять повідомлення про загрозу вчинення насильства.

      Службою у справах дітей селищної ради, фахівцями Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг селищної ради» та представниками сектору ювенальної превенції Маріупольського РУП ВП № 4 в Донецькій області відвідано вищезазначені родини. З батьками проведені бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей, ведення здорового способу життя, подолання складних життєвих обставин та профілактики негативних явищ.Членам родин, які відвідані у ході рейдів, залишені буклети соціального напрямку щодо профілактики насильства в сім’ ї, координати служб, до яких можна звернутись за допомогою у разі виникнення потреби.

      Профілактика жорстокого поводження з дітьми є пріоритетним питанням в роботі служби у справах дітей селищної ради, сектору ювенальної превенції та центру надання соціальних послуг.