Фото без опису

7 липня під головуванням селищного голови Володимира Караберова відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Виконком прийняв 77 рішень, схваливши усі питання порядку денного. 

Серед них питання, що стосуються створення постійно діючої комісії з виявлення та обстеження безхазяйного нерухомого майна, про введення карантинних обмежень у зв'язку зі сказом тварин на території села Захарівка, затвердження Положення про комісію з питань благоустрою та санітарного стану території Мангушської селищної ради, а також про відшкодування проведених робіт щодо усунення порушень благоустрою та відшкодування завданної порушеннями благоустрою майнової шкоди.

Серед питань, що виносились на розгляд виконкому, більшість стосувалась впорядкування адресного господарства, погодження/скасування місця розташування тимчасової споруди та інші. Погодили на засіданні також організацію роботи щодо складання прогнозу бюджету селищної територіальної громади на 2022-2024 роки та розглянули питання про затвердження бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на рівні територіальної громади.
Усі прийняті рішення виконавчого комітету можна буде переглянути на сайті селищної ради.