Мангушський селищний голова Володимир Караберов від себе особисто та від мешканців Мангушської громади вітає з Ювілейний Днем народження нашого земляка, родом з селища Ялта, людину, чий життєвий шлях сповнений самовідданої праці. У свої 65 років він - взірець для наслідування, еталон справжнього чоловіка, батька, дідуся, зразок мужності, безкомпромісності та відданості своїй справі, людина сталевої волі і незламного духу – заслужений юрист України, генерал-лейтенант міліції, у минулому начальник Головного управління МВД Київської області Костянтин Васильович Сапко! 

Ювілей – це завжди певний підсумок життя, коли отримуєш щирі вітання від тих, хто цінує, поважає, пам’ятає, то розумієш, що рухаєшся в правильному напрямку. Вдячність людей робить нас сильнішим. Пам'ять – робить нас зрячими, а ювілейні дати – ще більш мудрішими. А ще - це добрий привід для проміжних підсумків і накреслення перспектив!

Костянтин Сапко пройшов довгий шлях від начальника Першотравневого райвідділу УМВС України в Донецькій області, пропрацювавши на цій посаді понад 10 років,  до очільника Головного управління МВД Київської області.  Кожна людина з моменту народження пише книгу свого життя, щодня перегортаючи сторінки власного часопису творить свою долю. Сторінки біографії нашого ювіляра сповнені нарисами років, які Він присвятив натхненному служінню рідній Батьківщині. За роки сумлінної праці Костянтин Сапко здобув беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого фахівця, мудрого і розсудливого керівника. Його приклад та безцінний досвід дає можливість в теперішньому часі формувати нове покоління професійної еліти нашого краю, щоб майбутнє громади було сповнене величі та перемог. 

         Шановний, Костянтине Васильовичу!

Нехай кожен день додає Вам життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших планів і задумів! Доброго Вам здоров’я, гарного настрою, земних щедрот та прихильності долі, розуміння і підтримки з боку рідних та друзів! Многая літа та Божого благословення!