Фото без опису

На сьогоднішніму засіданні комісії з питань ТЕБ та НС Мангушської селищної ради, яке проходило під головуванням селищного голови Володимира Караберова, були присутні голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букрєєва та голова Маріупольської районної ради Степан Махсма. 

Зогляду на ситуацію, яка склалась через негоду в Мангушській громаді, на порядку денному розглядались питання, які стосувались знешкодження підтоплень населених пунктів громади (найбільше постраждали населені пункти Мелекіне та Ялта) та вивільнення ліній електромереж від крон дерев в лісовому масиві (смт Мангуш). 

Злива та велика кількість опадів стали причиною цілого ряду  прикрих інцидентів. У результаті негоди в громаді було підтоплено присадібні ділянки (городи, сади), зазнали втрат декілька домоволодінь мешканців, пошкоджено покрівлі будинків, лінії електропередач, повалено гілки дерев, які в свою чергу стали причиною аварійно-відновлювальних робіт ліній електропередач фахівцями ДТЕК Донецькі електромережі (в громаді працює 3 бригади).

Володимир Караберов зазначив, що всі служби, які задіяні в ліквідації наслідків негоди можуть  розраховувати на допомогу влади, депутатського корпусу, адже місцеве самоврядування на те й покликане, щоб вирішувати проблемні питання місцевих жителів, робити все можливе для покращення життєдіяльності громади. "Все, що сталося нині, вся шкода, яка заподіяна усім нам негодою, зазначив Володимир Караберов, - це і урок для всіх нас, і набутий певний досвід! Не варто недооцінювати силу погодних катаклізмів, "примхи" природи ми вже встигли відчути на собі. Тож разом, спільно і у тісній співпраці будемо працювати над усуненням всіх негераздів. Допомога людям - наш найголовніший пріоритет".