Фото без опису

В Маріупольській райдержадміністрації  6 липня відбулось  засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Розглядалось питання стосовно загрози підтоплення населених пунктів Маріупольського району у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Участь в роботі комісії прийняв начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, військового обліку, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Мангушської селищної ради  Валерій Рябушкін. 

Стосовно ситуації, пов’язаної з негодою, Валерій Рябушкін доповів щодо проведення аварійно-відновлювальних робіт для відновлення електропостачання в 3-х населених пунктах громади, які залишились без світла – Захарівка, Портівське, Огороднє. Частково відсутнє електропостачання в населених пунктах Мангуш, Комишувате, Урзуф, Мелекіне. 

Підтоплено домоволодіння та пансіонати. Зокрема, у селі Мелекіне, Білосарайська Коса, селищі Ялта (кількість оновлюється), у Комишуватому затоплено стадіон. 
 Роботи проводяться особовим складом та силами ДСНС, фермерськими господарствами, комунальним підприємством. Комунальні служби продовжують роботи по розчистці русел річок та «ливньовок»