Цифрова освіта , до участі в якому долучився відділ з питань засобів масової інформації, зв’язків з громадськістю та іміджевої політики селищної ради.

Завдяки отриманним знанням, матимемо відповіді на головні питання: 
-Для чого здійснювати цифрову трансформацію громади?
-Як і навіщо впроваджувати основні інструменти участі в громаді? 
-Навіщо громаді соцмережі та як керувати комунікаціями через них? 
-Які виклики несе цифровізація, як із ними боротись та отримати покрові інструкції з впровадження якісних змін?   
 Курс розроблений Міністерством цифрової  трансформації України та ГО SocialBoost у межах Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE. 

 Сьогодні, 1 липня, відбулась онлайн презентація курсу до участі в якій долучились Валерія Іонан — заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції, Брайан Кемпл — керівник Програми USAID DOBRE, Олександр Дудченко — заступник Міністра розвитку громад та територій України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Євген Клопотенко — український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий, засновник соціального проєкту CultFood, Віктор Гурський — співзасновник та виконавчий директор SocialBoost. Завдяки ІТ-можливостям сьогодення, онлайн трансляцію переглядали і фахівці профільного відділу  селищної ради.

Цифрова трансформація громад спрямова на те, щоб сервіси і послуги стали зручнішими, щоб життя громадян стало комфортнішим, також, щоб управління громадою було більш ефективнішим. Ми будемо активізувати громадських активістів, депутатів нашої громади для залучення у процесі цифровізації громади.
Мета відділу - підготувати дієву Концепцію розвитку цифрових компетентностей жителів громади, націлену на результат. Щоб в подальшому кожен відчув, що наша громада - це громада комфорту. Наша задача - створити необхідні умови та заохотити наших мешканців споживати та використовувати цифрові технології, користуватись послугами чат-ботів, збільшення споживання е-послуг, тощо.