Фото без опису

Жовто-блакитні кульки, конфіті та фейерверк на сцені .... так палко зустріли присутніх у Мангуші на урочистому заході, присвяченному Дню Конституції України та Дню молоді. 

У вітальному слові  селищний голова Володимир Караберов сердечно привітав жителів громади та гостей із цими дійсно визначними святами, побажав мирного неба над головою, міцного здоров’я, благополуччя, наснаги  й творчості у праці з подальшої розбудови  громади. 

Привітала присутніх зі святами і секретар селищної ради Світлана Олефір, яка зазначила: гуманізм,народовладдя і законність - три віхи нашого Основного закону ,нехай же в державі панує справедливість, добробут - в кожній хаті і палке почуття любові до своєї країни - в кожному з нас.

Найбільше досягнення громади - це її мешканці: працьовиті, талановиті, енергійні та завзяті. Подяками та грамотами селищного голови та облдержадміністрації були відзначені найдостойніші. 

Про неабияке задоволення гостей підготовленою святковою програмою свідчили щирі аплодисменти, які не змовкали упродовж всього свята та багато теплих слів вдячності, а в цілому цей урочистий  день пройшов у теплій, святковій атмосфері.