Фото без опису

Дбайте про дітей, робіть їхнє дитинство щасливим, пригортайте до серця рідних і вділяйте любові чужим, позбавленим родинного тепла, бо ж, кажуть, «чужих дітей не буває». Таким може стати «основний закон» людяності в світі людей – закон любові. Про це,  що разу при проведені рейдів «Сім’я» нагадується недбалим батькам представниками служби у справах дітей селищної ради, фахівцями КУ «Центр надання соціальних послуг селищної ради», представниками сектору ювенальної превенції Маріупольского РУП ВП №4 в Донецькій області, дільничними інспекторами та старостами сіл та селищ громади.

 Протягом тижня на території громади було проведено рейд «Сім’я» вище вказаними представниками. В ході рейду відвідані три родини в яких виховується десять дітей. З батьками були проведені профілактичні бесіди, щодо належного виконання ними батьківських обов’язків та цільового використання коштів, які вони отримують на дітей.

Діти повинні знати, що для них існує тільки щасливе життя. Адже дитинство - це сама радісна і прекрасна пора в житті, яка не повинна ставати кошмаром, залишати поганий відбиток на все життя.

За підсумками проведених заходів, чотирьох батьків попереджено про недопустимість зловживання алкогольними напоями, вчинення насильства в сім’ї, що може привести до психічного насилля над дитиною. Одну матір притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Батькам надані роз’яснення щодо необхідності санаторно-курортного оздоровлення малолітніх дітей під час літніх канікул та відповідні рекомендації з цього питання.  

Всі вищезазначені родини взяті під соціальний супровід КУ «Центр надання соціальних послуг селищної ради».Фото без опису