Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Українське товариство глухих» пропонує Вашій увазі співпрацю з реалізації у територіальних громадах Донецької області Програми створення безперешкодного доступу в установах, організаціях та закладах для осіб з інвалідністю зі слуху через «СЕРВІС УТОГ».

Зміст програми полягає у впровадженні доступності установ, організацій та закладів для осіб з порушеннями слуху через використання в їх роботі системи відеозв'язку з перекладачем жестової мови та комплексного надання послуг особам з порушеннями слуху «СЕРВІС УТОГ». Принагідно зазначаємо що впровадження та використання системи «СЕРВІС УТОГ» є абсолютно безкоштовним,  як для установ, організацій та закладів, так і для осіб з порушеннями слуху. Ознайомитися з системою «СЕРВІС УТОГ» можна за посиланням: https://utog.org/projects/servis-utog-24-7-vpevneno-poruch, а з програмою створення безперешкодного доступу - https://utog.org/program-service-utog.

З системою «СЕРВІС УТОГ» територіальні громади отримають:

- цілодобову доступність до послуг професійних перекладачів жестової мови з усієї України;

- комплексний супровід при вирішенні порушених особою з порушеннями слуху питань;

- повний соціальний супровід осіб з порушеннями слуху з врахуванням понад 87 років досвіду роботи з особами з порушеннями слуху.

Для впровадження системи «СЕРВІС УТОГ» достатньо приєднатися до публічного договору про надання послуг доступу до сервісу системи відеозв'язку з перекладачем жестової мови «СЕРВІС УТОГ» за посиланням: https://utog.org/publichnij-dogovir-pro-nadannia-poslug-servis-utog та заповнивши електронну заявку (розміщена під публічним договором).

За результатами заявки для кожної організації, установи та закладу створюється окремий індивідуальний профіль з унікальними даними для входу та використання «СЕРВІС УТОГ» про що надсилається відповідний офіційний лист.

Звертаємо Вашу увагу на те, що використовувати доступ до системи «СЕРВІС УТОГ» може кожен працівник установи,організації та закладу через смартфон, планшет або ноутбук з функцією відеозв'язку та доступом до швидкісного Інтернету, наприклад через Viber або WhatsApp, цілодобово. Для використання системи немає потреби встановлювати окреме програмне забезпечення, а вхід в систему можна здійснити через плаваючу кнопку на сайті УТОГ: https://utog.org/ в лівому нижньому кутку або за посиланням: https://app.service.utog.org/.

Українське товариство глухих пропонує співпрацю з ефективним та економічно вигідним рішенням, яке дозволить зробити територіальні громади Донецької області зручними та комфортними для людей з порушеннями слуху.

Контактна особа для зв'язку – Тетяна Кривко, перший заступник голови УТОГ, 0972893938.