До уваги бізнес спільноти, новаторів та науковців Донеччини!

23 червня 2021 року відбудеться щорічний регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації» за адресою м. Слов’янськ, вул. Торська, 69 (CozyInn Hall). Початок о 10.00, формат проведення – змішаний.

Долучитися до перегляду прямої трансляції заходу можна на сторінці Facebook департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації за посиланням https://www.youtube.com/channel/UC3mv7-Gn57tLqyIaaVg74-Q/videos

Мета проведення заходу - сприяння інноваційному розвитку перспективних галузей економіки регіону, досягнення синергічного ефекту від співпраці підприємств промисловості та галузі інформаційних технологій, поглиблення взаємодії науки та бізнесу, захисту інтелектуального капіталу.

До участі запрошуються представники промислових підприємств, ІТ-сфери, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, бізнесу та науки, експерти з промислової автоматизації, енергоефективності, кластеризації.

Додатково, в рамках заходу організовано консультаційні Zoom платформи з питань державно-приватного партнерства, комерціалізації та захисту інтелектуальної власності, фінансування наукових досліджень та інноваційних проєктів в рамках національних та міжнародних програм, та інших актуальних питань (програма заходу та тематика консультацій тут).

Тож запрошуємо учасників форуму скористатися нагодою поспілкуватися з провідними експертами та отримати кваліфіковані відповіді на Ваші питання.

Для online участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням: http://surl.li/wwwy