Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету селищної ради, яке відбулось  16 червня було розглянуто ряд нагальних питань. Засідання відбулось під головуванням селищного голови Володимира Караберова, участь у засіданні взяли секретар виконкому Поліна Жогло, секретар селищної ради Світлана Олефір, заступник селищного голови Володимир Матяш, заступник селищного голови Марина Кудрявцева, члени виконкому та інші запрошені на засідання посадові особи. 
Зокрема, були розглянуті питання, які стосувались компетенції служби у справах дітей. З цих питань  доповідала Ірина Головня, начальник  служби у справах дітей селищної ради. Члени виконавчого комітету заслухали доповідь начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, військового обліку, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Валерія Рябушкіна  «Про проведення карантинних обмежень у зв»язку зі сказом тварин на території с. Юр»ївка», «Про схвалення проекту програми «Розвиток та забезпечення виконання заходів мобілізаційної підготовки  та територіальної оборони Мангушської селищної ради 2021-2022 роки».
У ході засідання члени виконавчого комітету селищної ради розглянули і ухвалили зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки первинної медико-манітарної допомоги населенюю  Мангушської громади на 2021-2022 роки (доповідав директор КНП «Центр ПМСД» Борис Репухов); про схвалення змін до Програми соціального захисту населення Мангушської громади на 2021 рік (доповідала начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров»я селищної ради Інна Спруцко);и про затвердження плану роботи виконавчого комітету Мангушської селищної ради на ІІІ квартал 2021 року (доповідала начальник відділу загальної  та організаційної роботи селищної ради Ганна Рябушкіна). Також питання, розглянуті на виконком, стосувались присвоєння поштової адреси, впорядкування адресного господарства та  важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Детально з матеріалами виконавчого комітету можна буде ознайомитися на вебсайті селищної ради.