Фото без опису

У третю неділю червня медичні працівники нашої країни відзначають своє професійне свято. Сьогодні у концертному залі Центру культури і дозвілля грамотами та відзнаками нагородили кращих фахівців медичної галузі зі всієї Мангушської громади ! 

Привітати медичних працівників завітали заступник селищного голови Марина Кудрявцева та заступник селищного голови Володимир Матяш. 

Марина Георгіївна, звертаючись до винуватців свята, висловила їм теплі слова вдячності за нелегке служіння громаді  і побажали всіляких життєвих гараздів, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму і сенсу життя. Зазначила, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медиків недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя.

Зі святом колег привітали директорка КНП "Мангушська центральна районна лікарня" Ілона Кислицька, директор КНП "Мангушський центр первиноїї медико-санітарної допомоги" Борис Репухов, директорка
Мангушської міжрайонної філії Державної установи "Донецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України"" Світлана Григор'єва, голова профспілки медичних працівників Центру ПМСД Ольга Краченко та інші. 

Концертні номери присутнім  дарували творчі колективи Мангуша.

Шановні медичні працівники! У переддень свята від усіх жителів нашої громади прийміть вітання і побажання здоров’я, довголіття, особистого щастя, родинного затишку і тепла, успіхів і наснаги, впевненості у завтрашньому дні, шани і вдячності від людей!

Хай завжди панує поміж вас порозуміння, злагода і повага. Глибока подяка вам за сумлінну працю, витримку і вміння дарувати людям радість життя!