Фото без опису

16 червня під головуванням селищного голови Володимира Караберова пройшло засідання Робочої групи з питань реалізації Програми Громадський бюджет Мангушської селищної ради на 2021 рік.           

Програму Громадський бюджет Мангушської селищної ради створено з метою удосконалення діалогу між владою і громадою, активізації ініціатив жителів Мангушської селищної територіальної громади щодо участі у бюджетному процесі на основі впровадження інноваційних механізмів, залучення громадськості до розподілу коштів селищного бюджету для вирішення соціально значущих питань.

До участі в конкурсі ми запрошуємо авторів проєктів, ініціативні групи громадян, громадські організації, ОСББ, легалізовані в установленому порядку на території громади.

В рамках Програми визначені 2 категорії проєктів:

перша категорія -  малі проєкти вартість реалізації одного проєкту становить  20 тис. грн;

друга категорія -  великі проєкти, вартість реалізації одного проєкту становить  від 20 тис. грн до 150 тис. грн.

Звертаємо вашу увагу, що при реалізації проєктів обов’язкове співфінансування у розмірі 5% , не заборонених чинним законодавством України, а також безпосередня участь громадян трудовим внеском.

За рахунок коштів громадського бюджету можуть бути профінансовані проєкти, що відповідають напрямам:

облаштування зон відпочинку, спортивних та дитячих майданчиків, пляжів;

естетичне облаштування територій: ремонт, заміна або установка вуличних художніх інсталяцій; озеленення, декорування парків, скверів, дворів;

ліквідація елементів та явищ, що негативно впливають на естетичний вигляд території;ремонт і облаштування громадських приміщень, відкритих для публічного доступу; інші суспільно-корисні соціальні проєкти.

Робоча група визначила дату початку прийому проєктних заявок:           з 18 червня по 17 липня  2021 року. З умовами Програми, вимогами до підготовки та оформлення проєктів,   критеріями оцінки проєктів ви можете ознайомитися на офіційному сайті Мангушської громади за посиланням https://mangush-gromada.gov.ua/docs/778498/.

АНКЕТА