Фото без опису

Міжнародний медичний корпус (IMC) є досвідченим лідером у реагуванні на потреби у сфері психічного здоров'я та психосоціальних потреб. Безумовно існує актуальність даної тематики в умовах пандемії, враховуючи наявність пост-ковідного синдрому на психо-емоційному рівні у багатьох мешканців, які перебороли інфекційне захворювання. 

 Сьогодні психологи Міжнародного медичного корпусу взяли участь в нараді під головуванням заступника селищного голови Марини Кудрявцевої та розказали про діяльність корпусу, провели першу тренінгову сесію з підвищення обізнаності щодо стрес-менеджменту в умовах пандемії COVID-19, розповіли про можливі фактори стресу та рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) щодо того, як впоратись із стресом під час пандемії. Завдяки партнерській взаємодії, психологи зможуть й надалі приїзджати та надавати кваліфікаційну допомогу населенню громади.

Довідково: оскільки пандемія COVID-19 та її далекосяжні наслідки продовжують розгортатись в усьому світі та в нашій спільноті, люди переживають широкий спектр почуттів та реакцій, включаючи:
- почуття напруження або емоційного переповнення;
- тривога, хвилювання чи страх;
- фізичні симптоми, такі як прискорення серцебиття;
- розчарування, дратівливість, почуття безпорадності.