Фото без опису

Сьогодні в селищній раді відбулось засідання конкурсної комісії, на якій розглядались конкурсні роботи із створення офіційної символіки Мангушської селищної територіальної громади, подані до відділу культури, туризму, молоді, сім’ї та спорту селищної ради. 

Участь у засіданні приймали секретар селищної ради Світлана Олефір, заступник селищного голови Марина Кудрявцева, заступник селищного голови Володимир Матяш, секретар виконкому селищної ради Поліна Жогло та начальник відділу культури, туризму, молоді, сім’ї та спорту  Наталя Тосхопаран. 

Всього було подано 4 пропозиції - ескізи офіційної символіки нашої громади. Після довгих дискусій,  конкурсантам надані пропозиції щодо доопрацювання їх творчих робіт. Всі бажаючи впродовж двох тижнів можуть ще встигнути подати свої власні проєктні ескізи символіки громади. Зауважимо, що при розробці нової символіки громади , слід розуміти яким чином вона допоможе громаді сформувати своє обличчя, створити власний бренд. Формування символіки має бути спрямовано як всередину громади -  ми єдині, ми одна родина, так і зовні - ми відкриті для світу, ми кращі, ми працелюбні, ми талановиті, у нас комфортно та престижно жити тощо.

 Нагадуємо, що з гідно з Положення (воно розміщено на сайті селищно ради) переможці конкурсу у номінаціях, передбачених Положенням, нагороджуються грамотами, заохочувальними призами,  грошовими преміями у відповідності до рішення конкурсної комісії.