Фото без опису

Сьогодні під головуванням селищного голови Володимира Караберова відбулась нарада оргкомітету щодо проведення в громаді п'ятого Всеукраїнського молодіжного форуму міжрегіонального партнерства. Даний захід став вже традиційним і проходить щорічно у селі Урзуф, збираючи молодь, громадських активістів, представників влади з усієї України.

Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство» впродовж років  створив умови для інтелектуального, духовного і творчого розвитку молоді, підтримки її ініціатив та інноваційного потенціалу. Цього року разом з колегами та партнерами з різних областей учасники форуму ділитимуться думками та досвідом як розвивати туристичну галузь, щоб вона приносила прибуток громаді. Отримають знання про розвиток зеленого туризму та як побудувати успішний туристичний бренд. Одним словом, як перейти від теорії до практики.
Також розглядатимуться корисні сервіси для громади у галузі ЖКГ та медицини. Реальні практики та унікальний досвід написання стартапів з нуля та багато іншого, про що ми повідомлятимемо згодом.

Захід проходитиме за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, народного депутата України Дмитра Лубінця, організатори -  Мангушська селищна рада та громадська організація Мангушської громади  "Дієві зміни".