Фото без опису

Секретар селищної ради Світлана Олефір та заступник селищного голови Володимир Матяш привітали зі святом працівників редакції газети "Сільська новина".

 Редакторці Наталії Нілаєвій та творчому колективу газети - кореспондент, завідувач відділом листів Катерина Горбатко, дизайнер комп'ютерної верстки Лариса Рибалко, агент з реклами Наталія Соколова, бухгалтер Наталія Дубовая - побажали творчих здобутків та звершень.
 "Дякую кожному працівнику "Сільської новини" за сумлінну працю та відданість професії,- зазначила Світлана Олефір,- Мені приємно сьогодні відзначати тих, хто щодень тримає руку на пульсі подій, щоб мешканці Мангушської громади могли дізнаватися про все найважливіше".
 "Робота журналіста - не менш відповідальна, ніж робота лікаря, саме лікарі і журналісти в умовах пандемії опинилися у зоні ризику, - додав Володимир Матяш, - колектив редакції працював, не закриваючись на карантин чи дистанційну роботу, щоб мешканці завжди могли отримати втішні новини та прочитати  улюблені рубрики! Хочу побажати усім працівникам медіа здоров`я, наснаги та тільки позитивних інформаційних приводів”.