Фото без опису

Випускний вечір - це завжди хвилююча мить, а якщо випускний у школі мистецтв, то це ще й свято творчості, натхнення, де панує музика. Випускники Мангушської школи мистецтв  - це творча еліта нашої громади, яка достойно представляє свій край на конкурсах всіх рівнів. 

Сьогодні свято зібрало разом  дружню родину: учнів, викладачів, батьків.

Із закінченням школи мистецтв випускників привітала секретар селищної ради  Світлана Олефір та директорка закладу Олена Приходченко, які побажали юнакам і дівчатам здоров’я, удачі та подальших успіхів. 13 випускників нагороджені грамотами за підписом селищного голови Володимира Караберова, квітами та пам'ятними подарунками. Директорка школи мистецтв під бурхливі оплиски вручила випускникам свідоцтва. Також була вручена Подяка від голови селищної ради колективу комунального закладу "Мангушська школа мистецтв". З вітальним словом звернулась до присутніх начальник відділу культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Наталія Тосхопаран.
Грамотами також нагороджені учні відмінники. На святі талантам нашої громади були вручені нагороди за перемоги та участь у регіональних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, олімпіадах, фестивалях.

Свою майстерність юні митці продемонстрували у святковому концерті.