Фото без опису

По завершенню навчального року не всі 
учні Мангушської громади відправилися на відпочинок ближче до моря чи до родичів. Але тим не менш, сумувати їм ніколи!

Аби розважати, контролювати і розвивати дітей з першого червня на базі
 6 загальноосвітніх закладів  працюють пришкільні табори денного перебування, їх двері для школят відкриті з понеділка до п’ятниці.  

Перелік шкіл: 
КЗ «Мангушський опорний заклад» ЗСО I-III ступенів», КЗ «Мелекінський ЗЗСО I-III ступенів», КЗ «Портівський ЗЗСО I-III ступенів», КЗ «Урзуфський ЗЗСО I-III ступенів»,  КЗ «Ялтинський ЗЗСО I-III ступенів № 1», КЗ «Ялтинський ЗЗСО I-III ступенів № 2»), в яких  організовано роботу однієї відпочинкової  зміни та організовано  роботу 3-х  ігрових майданчиків  на базі КЗ «Дем’янівський заклад ЗСО І-ІІІ ступенів», КЗ «Комишуватський заклад ЗСО І-ІІІ ступенів», КЗ «Стародубівський ЗЗСО I-III ступенів".

КОЛЬОРОВО ТА ДРАЙВОВО

Кожного дня на дітей чекають різні пізнавально-розважальні програми, до яких входять конкурси, спортивні вправи та, обов’язково, харчування. 
Всього за період з 01.06 по 14.06 у літніх  дитячих  пришкільних  таборах  буде  оздоровлено 410 дітей за рахунок коштів місцевого бюджету + дворазове харчування (сніданок, обід).

Відділ освіти селищної ради та адміністрація шкіл розробили для учнів план заходів, що б було корисно, пізнавально, драйвово, інноваційно, а головне - не нудно! 
 
МОВНИЙ АСПЕКТ: НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНІЙ МОВІ
 Але найголовніше --- Робота  мовних пришкільних таборів  - це навчання іноземній мові в поєднанні  з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Учні будуть мати змогу брати участь в ігрових програмах – вікторинах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах міні-проектів, співати пісні англійською мовою, працювати в творчих групах, інсценувати казки, відтворювати діалог та розгадувати кросворди.  У роботі буде використано різні інтерактивні методики навчання, відео- та аудіо-матеріали, елементи арт-терапії (малювання, конкурси, вікторини).

Сподіваємося, що для всіх дітей пришкільний відпочинок буде цікавим та насиченим. Побажаймо ж їм такого ж яскравого проводження літа і море вражень, веселого  та змістовного активного відпочинку!