По завершенню навчального року не всі 
учні Мангушської громади відправилися на відпочинок ближче до моря чи до родичів. Але тим не менш, сумувати їм ніколи!

Аби розважати, контролювати і розвивати дітей з першого червня на базі
 6 загальноосвітніх закладів  працюють пришкільні табори денного перебування, їх двері для школят відкриті з понеділка до п’ятниці.  

Перелік шкіл: 
КЗ «Мангушський опорний заклад» ЗСО I-III ступенів», КЗ «Мелекінський ЗЗСО I-III ступенів», КЗ «Портівський ЗЗСО I-III ступенів», КЗ «Урзуфський ЗЗСО I-III ступенів»,  КЗ «Ялтинський ЗЗСО I-III ступенів № 1», КЗ «Ялтинський ЗЗСО I-III ступенів № 2»), в яких  організовано роботу однієї відпочинкової  зміни та організовано  роботу 3-х  ігрових майданчиків  на базі КЗ «Дем’янівський заклад ЗСО І-ІІІ ступенів», КЗ «Комишуватський заклад ЗСО І-ІІІ ступенів», КЗ «Стародубівський ЗЗСО I-III ступенів".

КОЛЬОРОВО ТА ДРАЙВОВО

Кожного дня на дітей чекають різні пізнавально-розважальні програми, до яких входять конкурси, спортивні вправи та, обов’язково, харчування. 
Всього за період з 01.06 по 14.06 у літніх  дитячих  пришкільних  таборах  буде  оздоровлено 410 дітей за рахунок коштів місцевого бюджету + дворазове харчування (сніданок, обід).

Відділ освіти селищної ради та адміністрація шкіл розробили для учнів план заходів, що б було корисно, пізнавально, драйвово, інноваційно, а головне - не нудно! 
 
МОВНИЙ АСПЕКТ: НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНІЙ МОВІ
 Але найголовніше --- Робота  мовних пришкільних таборів  - це навчання іноземній мові в поєднанні  з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Учні будуть мати змогу брати участь в ігрових програмах – вікторинах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах міні-проектів, співати пісні англійською мовою, працювати в творчих групах, інсценувати казки, відтворювати діалог та розгадувати кросворди.  У роботі буде використано різні інтерактивні методики навчання, відео- та аудіо-матеріали, елементи арт-терапії (малювання, конкурси, вікторини).

Сподіваємося, що для всіх дітей пришкільний відпочинок буде цікавим та насиченим. Побажаймо ж їм такого ж яскравого проводження літа і море вражень, веселого  та змістовного активного відпочинку!