Фото без опису

2 червня  заступник селищного голови Марина Кудрявцева, спільно з начальником служби у справах дітей Іриною Головнею, директором  КУ «Центр надання соціальних послуг Мангушської селищної ради» Володимиром Хаджиновим, завідувачем відділення КУ «Центр надання соціальних послуг Мангушської селищної ради» Оленою Антоненко, начальником відділу соціального захисту населення Інною Спруцко та охорони здоров’я селищної ради та головним спеціалістом відділу освіти селищної ради Тетяною Мережко прийняли  участь у онлайн засіданні координаційної ради у справах дітей облдержадміністрації з питання «Про стан соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у Донецькій області за період 2020 року та І квартал 2021 року». 
На порядку денному постали важливі питання:
1.Про стан соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у Донецькій області за період 2020 року та І квартал 2021 року.
2.Просвітницько-профілактична робота з дітьми, які потребують психологічної підтримки та соціально-педагогічного патронажу. 
3.Про організацію роботи в області щодо здійснення соціальної роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах.
4.Практика застосування адміністративної та кримінальної відповідальності до батьків, які ухиляються від виконання обов’язків, щодо виховання дітей. Алгоритм інформування соціальних служб про надзвичайні події, пов’язані з дітьми.
5.Про систему надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, у Маріупольській територіальній громаді. 
6.Про проблеми в організації надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, у Торецькій територіальній громаді та шляхи їх вирішення. 
7.Підведення підсумків засідання Координаційної ради. Схвалення проекту рішення. 
Після активного обговорення були прийняті відповідні рішення з урахуванням актуальних на сьогодні проблем у частині соціального захисту дітей.