Фото без опису

1 червня відзначається  свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.

Податковій службі України 31 рік, за цей час з’явилися династії податківців - діти йшли шляхом батьків та продовжували працювати на благо Держави.

З нагоди Дня захисту дітей до податкової фахівці прийшли разом з дітьми, щоб поближче познайомити та показати якою важливою справою вони займаються.

Дітям розповіли що професія податківець почесна, складна, відповідальна та дуже важлива для Держави, показали місця де працюють та запросили  відчути себе податківцями, зайнявши робочі міста батьків. 

Начальник Мангушської державної податкової інспекції Тетяна Дегерменджи провела імпровізовану «апаратну нараду», на якій привітала дітей зі святом та побажала добре вчитися та продовжити справу батьків - гідно працювати на благо держави.

«Сподіваємось на нові династії податківців. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!», - побажала Тетяна Дегерменджи. 

Наприкінці заходу дітей пригостили солодощами.