Фото без опису

27 травня у Мангушському районному центрі зайнятості пройшов онлайн майстер-клас на тему «Сучасні джерела пошуку роботи».

«Планування - це економія ресурсів і ключ до успіху. Важливою є активність та вміння ефективно використати всі можливості в пошуках праці!» - зазначила фахівчиня районного центру зайнятості Олена Брага.

Безробітні дізналися про сучасні технології пошуку роботи та джерела інформації про вакансії. Під час вебінару пошукачів роботи було ознайомлено з їх перевагами та недоліками.

Учасникам заходу було надано інформацію про сучасні сервіси та додатки служби зайнятості та надано роз’яснення з їх користування. Фахівчиня також проінформувала безробітних про наявні листівки у приміщенні центру зайнятості.

До участі у вебінарі була запрошена юрист Благодійного фонду «Карітас Маріуполь» Світлана Брагунцова. Вона поінформувала слухачів про послуги фонду та умови звернення.

Наприкінці онлайн-зустрічі було розібрано питання шахрайства при працевлаштуванні та обговорено правила здорового глузду: аналіз оголошень про вакансії; як уникнути шахрайства та про що варто пам’ятати. Фахівчиня додала, що працюючи в нелегальних умовах, робітники позбавлені правового захисту, можуть стати жертвами насильства, бути втягненими до протиправних дій.