Фото без опису

З метою створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та захисту прав дітей у таких сім’ях, виявлення дітей неохоплених навчанням, запобігання правопорушенням серед неповнолітніх службою у справах дітей селищної ради спільно з представниками сектору ювенальної превенції Маріупольського РУП ВП №4  в Донецькій області 26 травня 2021 року на території сіл громади проведено  профілактичні рейди «Сім’я».

        У ході проведення рейдів обстежено умови проживання 9 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами складено акти обстеження умов проживання дітей, з батьками та дітьми проведено профілактичні бесіди, надано методичну допомогу та необхідні рекомендації. Відносно 1 громадянки, яка має на утриманні неповнолітнього сина, який перебуває в складних життєвих обставинах, складенно адміністративний протокол, щодо притягнення до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Служба у справах дітей селищної ради з усіма зацікавленими структурами причетними до охорони дитинства і надалі проводитиме роботу, спрямовану на соціальний захист дітей, які потрапили в складні життєві обставини.