Фото без опису

Запрошуємо відвідати платформу FUNdraiser та отримати безкоштовний доступ до більш ніж 100 різноманітних інструментів з фандрейзингу та проєктного менеджменту! Ці "інструменти", це безліч посібників з розвитку громад, залучення фінансування, планування та пошуку фінансування на свою діяльність.
Окрім того, в рамках навчальної платформи стартує фандрейзинг-челендж для молоді з Луганської та Донецької областей, у якому ви можете отримати до-фінансування від Програми ООН з розвитку та відновлення миру на суму до 3000$!
Читайте більш детально про платформу та фандрейзинг-челендж на сторінці FAQ (https://fundraiser.games/contacts/), надихайтесь та використовуйте цю можливість для розвитку вашої громади!
Якщо у вас є питання - будемо раді поспілкуватись з вами на прес-конференції щодо платформи FUNdraiser, яка відбудеться о 14:00-15:00, 28 травня 2021 року. Реєстрація на прес-конференцію за посиланням - https://forms.gle/pCzgxVHivCECubyj9.

До участі у фандрейзинг-челенджі запрошується молодь з громад, які знаходяться на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов`янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ).
https://www.facebook.com/fundraiser.games/photos/a.111483817676474/143416401149882/