Фото без опису

Сьогодні, 24 травня, у селищі Мангуш відбулась презентація проєктів авторами, які подали заявки на участь у Конкурсі проєктів місцевого розвитку-2021.  Члени наглядової ради з великою зацікавленістю заслухали презентаційні виступи ініціативних груп громадян, громадських організацій нашої громади. Нагадаємо, що на попередньому засіданні з 27 конкурсних заявок до другого етапу - презентації проєктів було відібрано 13 проєктних заявок. 
Варто зазначити, що  активні мешканці нашої громади дійсно проявили ініціативність, креатив та відповідальність. Усі проєкти спрямовані на вирішення проблем у громаді і охоплюють важливі сфери. Чудовою та змістовною була презентація проєкту "Щасливе дитинство - запорука успішної громади" (встановлення дитячого майданчика, керівник ініціативної групи Олександр Демідов); дуже зацікавив Наглядову раду проєкт  "Встановлення інклюзивних тренажерів для дітей з інвалідністю" (Світлана Асланова); завдяки старанням жителів селища Ялта, реалізація проєкту "Ялта - перезавантаження" надасть можливість встановити на території Нової Ялти роздягальні, лавочки, стаціонарні ліжаки тощо. 
Дуже приємно, що подібні ініціативи наших громад знайшли шлях до реалізації саме через Конкурс проєктів місцевого розвитку! І хоча сукупна сума проєктів трохи перевищує заплановну, але усі члени Наглядової ради беззаперечно підтримали усі 13 проєктів і усі вони будуть профінансовані ! 
Впевнено можна сказати, що люди, які вклали у проєкти сили, завзяття та частинку душі - не зупиняться на досягнутому і будуть  рухатися тільки вперед. Шкода, що не всі громадські активісти, ініціативні групи мешканців наших населених пунктів проявили активність. Ми сподіваємося наступного разу серед учасників побачити активістів з села Мелекіне чи Стародубівки, Дем"янівки або Портівського. Адже для селищної  ради завжди на меті підтримка людей у їх прагненні до розвитку територій, створення комфортних умов життя та вирішення соціально-значущих проблем. 

Вітаємо переможців !