Фото без опису

Працівники відділу соціального захисту населення і охорони здоров'я Мангушської селищної ради взяли участь у онлайн вебінарі для представників громад Донецької області на тему: "Підтримка та функціонування програмного комплексу "Інтегрована інформаційна система "Соціальна громада".Взаємодія між територіальними громадами та органами соціального захисту населення".

Захід проводився Благодійним фондом " Право на захист "спільно з Департаментом соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Під час заходу наші спеціалісти ознайомилися із впровадженням Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»  на території Донецької області. Довідково:    «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» - це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців об’єднаних територіальних громад. Також були обговорені питання, які стосуються впровадження даного програмного комплексу.