Фото без опису

20 травня відзначається ювілейний 15-й рік Всесвітнього дня вишиванки. У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка.

У цей день до центру обслуговування платників Мангушської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області завітали майбутні платники податків Мангушської громади. Начальник Мангушської ДПІ Тетяна Дегерменджи розповіла про податки та чому потрібно їх платити. Зупинились на доходах і витратах бюджету, правах і обов’язках платників податків, на оподаткуванні заробітної плати та майна, основних функціях податкової служби, електронних сервісах Державної податкової служби.

Податківці провели невеличку екскурсію по центру обслуговування платників, розповіли про свої посадові обов’язки та завдання, запросили учнів на місця для  платників, тим самим дали змогу відчути себе майбутніми платниками податків.

Впевнені, що маленькі відвідувачі з дитинства знатимуть що таке податки та що їх треба обов’язково платити, адже без сплати податків держава не може існувати.

Фото без опису