Фото без опису

У центрі обслуговування платників Мангушської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області платники можуть отримати адміністративні послуги, подати звіти, отримати усні консультації. Як повідомила начальник Мангушської ДПІ Тетяна Дегерменджи за січень – квітень поточного року надано платникам 1423 адміністративні послуги, з них в електронній формі -34.

 

Тетяна Дегерменджи, прокоментувала проведену роботу за чотири місяці поточного року: «Найбільш запитуваними є послуги видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб платників податків - 606 та  видача  відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків - 634.  Крім того зареєстровано 46 платників єдиного податку; надано 38 витягів з реєстру платників єдиного податку; зареєстровано 23 реєстратора розрахункових операцій та 76 книг обліку розрахункових операцій. У зв’язку із проведенням карантинних заходів пропонуємо максимально використовувати можливості електронних сервісів від Державної податкової служби «Електронний кабінет» та чат-бот «InfoTAX» та скоротити відвідування».

 

Також Тетяна Дегерменджи звернула увагу, що отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можна у приватній частині (особистий кабінет) Електронного кабінету платника з використанням електронного цифрового підпису фізичної особи. Вхід в «Електронний кабінет» платника здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС  з використанням ключа електронного цифрового підпису (ЕЦП). За його допомогою громадяни в декілька кроків мають змогу отримати відомості про свої доходи за окремі календарні квартали. Це дозволить значно зекономити свій час та убезпечитись від небажаних контактів з іншими відвідувачами. Інформацію можна переглянути, зберегти або надрукувати. Електронний документ, засвідчений кваліфікованою електронною печаткою ДПС, є аналогом паперового документа, виданого контролюючим органом.

 

Інструкція щодо дій користувача для отримання такого електронного документа знаходиться на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: http://tax.gov.ua у приватній частині Електронного кабінету в розділі: Допомога → ЕК для громадян → Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Центр обслуговування платників Мангушської ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області знаходиться за адресою: просп. Миру,75, смт Мангуш, Маріуполській район, Донецька область, 87400;

Телефон (06297) 2-43 -70, (06297) 2-43-65

Режим роботи:

Понеділок – четвер: з 8 год 00 хв до 17 год 00 хв

П’ятниця: з 8 год 00 хв до 15 год 45 хв

перерва: з 12 год 00 хв до 12 год 45 хв