Фото без опису

У селищній раді під головуванням Мангушського селищного голови Володимира Караберова відбулась нарада зі старостами громади за участю начальників та спеціалістів відділів економічного розвитку та інвестицій, ЖГК, просторового планування, комунальної власності та благоустрою, правового забезпечення діяльності селищної ради, земельних ресурсів, ЦНАПу. Одне з головних питань, яке розгладалось на нараді - щодо розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Мангушської громади. Так, 9 лютого 2021 року набрав чинності Наказ Мінрегіону «Про затвердження Змін до Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» №284 від 23.11.2020 року, яким передбачено приведення чинного Порядку у відповідність до вимог законодавства.
Для отримання дозволу на розміщення тимчасової споруди, заявнику необхідно:

      1. Подати заяву  про можливість розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності в бажаному місці- у приймальні Мангушської селищної ради (1й поверх);
      2. До заяви додаються:
- графічні матеріали із зазначенням бажаного місця розташування ТС, виконані замовником у довільній формі на топографо-геодезичній основі      М 1 : 500 кресленнями контурів ТС з прив’язкою до місцевості;
- реквізити замовника (найменування/прізвище, ім’я та по батькові (за наявності)/місцезнаходження ТС/контактна інформація) та напрям підприємницької діяльності.
3. Після розгляду даної заяви, вона подається до виконавчого комітету Мангушської селищної ради.
4. Після погодження місця розташування виконавчим комітетом, заявник, звертається до суб’єкта господарювання, для виготовлення паспорта прив’язки.  Паспорт прив’язки тимчасової споруди є підставою для розміщення тимчасової споруди!
5. Отримавши паспорт прив’язки, заявник подає необхідний пакет документів до відділу житлово-комунального господарства, просторового планування, комунальної власності та благоустрою через відділ «Центр надання адміністративних послуг».

Фото без опису