Фото без опису

У селі Урзуф біля меморіального комплексу загиблим воїнам відбувся мітинг "Іду до пам'яті" та покладання квітів, з нагоди 76-ї річниці Перемоги над нацизмом. Секретар селищної ради Світлана Олефір взяла участь у мітингу та разом зі старостою Віталієм Аврамовим привітала присутніх з наступаючим святом Перемоги.

У селищі Ялта та селі Юр'ївка зеленню різнотрав'я буяє весна. Такою ж вона була у травні 1945 року....

  В урочистостях до Дня Перемоги  прийняла участь заступник селищного голови Марина Кудрявцева. Вона привітала присутніх зі святом, наголосивши, що це дійсно свято зі сльозами на очах, адже за всю багатовікову історію українського народу не було більш трагічного випробування як Друга світова  війна. Вона змінила долю всього народу, назавжди залишила жорстокий слід в нашій історичній пам'яті.

  Разом зі старостою Сергієм Спахи, іншими присутніми учасники мітингу поклали квіти до пам'ятника невідомому солдату та воїнам-визволителям односельцям, чиї імена викарбовані на граниті та навічно застигли як символ жертовного патріотизму і любові до своєї Батьківщини...

Участь у покладанні квітів до Меморіалу слави загиблим воїнам-визволителям Другої світової війни у Білосарайській Косі взяла секретар виконкому селищної ради Поліна Жогло. Разом зі старостою Геннадієм Янковським секретар виконкому привітала всіх з наступаючим святом Перемоги.
 
Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної  ради Світлана Міхальова разом зі старостою Сергієм Курченко взяла участь у покладанні квітів у селах Комишувате та Дем'янівка. 

У роки боротьби з нацизмом, наші земляки показали приклади масового героїзму та відданості своїй Батьківщині. Це було на фронті, коли воїни безстрашно йшли у бій і, не замислюючись, жертвували життям. Це було в тилу, коли жінки та підлітки, незважаючи на труднощі, забезпечували фронт всім необхідним, зберігали економічну стабільність держави в неймовірно важких умовах. Подвиг військових років залишається вічним прикладом для всіх майбутніх поколінь!