Фото без опису

Сьогодні, 28 квітня, під головуванням заступника селищного голови Володимира Матяш відбулась робоча нарада з питань розвитку туристичної галузі:  вектори туристичного розвитку Мангушської громади. 

Участь в нараді взяли начальник відділу культури, туризму, молоді, сім'ї та спорту селищної ради Наталя Тосхопаран, начальник відділу з питань засобів масової інформації, зв'язків з громадськістю та іміджевої політики селищної ради Інна Тодурова, завідувач сектором культури і туризму відділу культури, туризму, молоді, сім’ї та спорту селищної ради Олена Джеломанова, головний спеціаліст сектору Наталія Джансиз, в.о. директора  комунального закладу "Публічна бібліотека" Мангушської селищної ради Ірина Сарбей.

На нараді розглядались ідеї для створення нових місць відпочинку,креативних фотозон, пікнік-локацій та розробка нових туристичних маршрутів для відпочиваючих та гостей різних вікових груп і уподобань: зелений туризм у Захарівці та Стародубівці, еко-туризм та  гастро-туризм у Ялті, кемпінг у Юр'ївці, спортивна рибалка в Урзуфі, розвиток автоспорту у Мелекіне та багато інших креативних ідей та пропозицій для всіх населених пунктів нашої громади.

Спеціалісти наразі працюють над створенням Інформаційно-туристичного центру. Він буде координаційним закладом щодо надання туристичних послуг. У цьому Центрі створять ресурсну базу, яка буде обслуговувати туристів і гостей нашої громади і містити інформацію про екскурсії, бази відпочинку, розважальні місця,  заходи, які будуть відбуватися в громаді – вся інформація буде потрапляти в цю базу. Центр матиме власну сторінку у фейсбуці, додаток на сайті селищної ради та інформаційні туристичні путівники.

Таким чином, в Мангушській громаді  буде створена туристична мережа й кожне її відділення матиме свої повноваження й завдання .

Фото без опису