Сьогодні, 27 квітня, перший заступник селищного голови Михайло Агурбаш проінспектував  об'єкти соціальної сфери нашої громади, на яких проводиться капітальний ремонт та реконструкція. В ході візиту оглянуто: Мангушську ЗОШ #2, гуртожиток для медиків та Мангушську амбулаторію. Реалізуються проєкти в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України від ЄІБ у співпраці  з урядом за підтримки народного депутата України Дмитра Лубінця. 

Мангушська ЗОШ #2

Разом з начальником відділу освіти селищної ради Неллі Сєвєриною та директоркою школи Світланою Терстуях оглянуто будівлю школи.
У школі ведеться проведення сантехнічних робіт, заміна водогону, каналізації, штукатурні роботи -  утеплення та штукатурка стін. Наступного тижня фахівці розпочнуть заливати підлогу. У класах на третьому поверсі будівельники вже займаються стелею. Також ведуться зовнішні роботи. Як тільки цей етап буде завершено, розпочнеться благоустрій прилеглої території.
Окремо перший заступник селищного голови Михайло Агурбаш оглянув приміщення молодшої ланки школи. В класах проведені штукатурні роботи, у кожному класі буде встановлено рукомийник.
Керманичи громади тримають на підвищенному контролі капітальний ремонт школи, виїзні наради на об'єкті з підрядниками проводяться щотижнево. Усі проблемні питання вирішуються оперативно із залученням відповідальних фахівців.

Гуртожиток для медиків та Мангушська амбулаторія

Наразі ведуть роботи з благоустрою прилеглої території будівлі гуртожитка для медиків. Встановлюються бордюри,  завезен чорнозем на клумби. В подальшому на місці буде задіяна комунальна служба для вивезення буд.сміття з  території

У Мангушській амбулаторії також активно тривають будівельні роботи, зокрема, на третьому поверсі вже стіни підготовлені під поклейку шпалер, у  коридорах викладена плитка, підводяться необхідні комунікації. Всі процеси і етапи реконструкції та ремонту тримаються на контролі в селищній раді.