Фото без опису

Участь у покладанні квітів до меморіалу ліквідаторам аварії на ЧАЕС прийняли секретар селищної ради Світлана Олефір, заступник селищного голови Володимир Матяш, секретар виконкому селищної ради Поліна Жогло, голова громадської організації "Союз Чернобыль", ліквідатор Іван Аврамов та інші нечисленні учасники мітингу. У минулі роки  школярів шкіл, представників  численних організацій запрошували на урочисті заходи, де керівництво та інші запрошені гості могли висловити слова вдячності нашим славетним землякам. Однак рік тому поширення коронавірусу внесло свої корективи. Тож мітинг-реквієм проходив з дотриманням усіх карантинних заходів.

Учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання загиблих ліквідаторів і постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції та поклали квіти до меморіального комплексу.

Слова подяки героям-ліквідаторам висловила Світлана Олефір. 
Усім ліквідаторам громади на честь роковин вшанування героїчного подвигу наших земляків було виплачено матеріальну допомогу. Депутатський корпус громади проголосував за дане рішення на сесії селищної ради.