Дитинство – це сама радісна і прекрасна пора в житті. Кожна дитина нашої Держави має право на достойний рівень життя, всебічний розвиток та сімейний затишок.

З метою соціального та правового захисту дітей служба у справах дітей Мангушської селищної ради спільно з представниками відділення КУ «Центр надання соціальних послуг» та представниками Маріупольського РУП ГУНП в Донецькій області продовжує профілактичну роботу з вразливими категоріями населення в умовах карантину.

23 квітня 2021 року згідно з отриманим повідомленням щодо неналежного виконання матір’ю батьківських обов’язків та зловживанням алкогольних напоїв було відвідано родину в якій виховується малолітня дитина.

З матір’ю дитини проведено профілактичну роботу з приводу неналежного виконання батьківських обов’язків, профілактика шкідливих звичок та пропаганда здорового способу життя, також роз’яснювальні бесіди щодо наслідків безвідповідального батьківства та дотримання умов карантину.

За результатами рейду прийнято рішення взяти родину під соціальне інспектування відділення КУ «Центр надання соціальних послуг» та розглянути на комісії питання «Про неналежне виконання батьківських обов’язків даною особою».