Фото без опису

Сьогодні, 22 квітня, в залі засідань Мангушської селищної ради відбулась робоча нарада з сільгосптоваровиробниками Мангушської громади під головуванням першого заступника селищного голови Михайла Агурбаш.  

Одне з питань порядку денного - забезпечення техногенної та пожежної безпеки в сільськогосподарських підприємствах нашої громади. Присутні заслухали доповідь Романа Добриці, начальника відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Мангушському районі Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Донецькій області. Пожежна безпека об’єктів сільськогосподарського виробництва охоплює великий комплекс протипожежних заходів, до якого входить пожежна безпека полів, сільськогосподарської техніки та місць зберігання і переробки зерна. Тому такі інструктивні наради вкрай необхідні.

Земельні питання підіймав на нараді Олег Прилипко, начальник відділу земельних ресурсів селищної ради. 

Інформацію щодо податку на нерухоме майно доповів Володимир Мануілов, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю та охорони праці селищної ради. 

З метою усунення негативного впливу на галузь бджільництва від застосування пестицидів та агрохімікатів з питанням про недопущення отруєння бджіл при застосуванні засобів рослин в сільському господарстві на нараді виступив Денис Дібров, заступник начальника відділу фітосанітарної діагностики ГУ Держпродспоживслужби (доповідь додається).

Усі питання, які підіймались на нараді, стоять на контролі в селищній раді.