Фото без опису

19 квітня Мангушський районний центр зайнятості взяв участь у проведенні загальнообласного ярмарку вакансій «Відкриваємо нові горизонти разом!».
Директорка центру зайнятості Надія Тєрьошкна зазначила на початку заходу: «Сподіваємось, що завдяки участі у ярмарку роботодавці зможуть підібрати кваліфікованих фахівців, а пошукачі роботи знайти робочі місця з гідними умовами праці та заробітною платою».
Захід проводився у дистанційному форматі за допомогою платформи ZOOM. Учасниками онлайн локації «Відкритий діалог» стали представники шістнадцяти роботодавців, а саме: Мангушської селищної ради, ОФ «Привільне», ПП «Автодизайн», ТОВ «Технохім», ТОВ «Форіца», СТОВ «Агрофірма «Надія»», ПП «Крістіна», відділу освіти Мангушської селищної ради та інші. В ході ярмарку представники підприємств презентували свою діяльність у форматі відеопрезентації та інтерв’ю. 
В онлайн локації «Свідомий вибір – професійний успіх» були презентовані портфоліо кар’єрного просування, проведено майстер-клас зі складання резюме.
В онлайн-локації «Нові можливості» була презентована мапа ЦПТО ДСЗ. А також, успішна підприємиця Яна Згурська поділилася відкритими для неї можливостями завдяки співпраці з центром зайнятості.
В свою чергу безробітні ознайомилися з актуальними вакансіями, мали змогу поспілкуватися з роботодавцями, отримали консультації від фахівців центру зайнятості, прийняли участь у профорієнтаційному тестуванні із застосуванням дистанційних сервісів Державної служби зайнятості «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри».
Загалом в онлайн-ярмарку взяли участь 76 безробітних та по шукачів роботи, з них 24 особи було направлено на працевлаштування.