Фото без опису

Служба у справах дітей Мангушської селищної ради нагадує, що пріоритетним питанням для всіх соціальних сфер громади лишається захист прав та законних інтересів дітей. Тож профілактично-виховна робота і регулярне відвідування сімей, що потребують особливої уваги є важливим напрямком роботи спеціалістів служби. 12 квітня  спільно з працівниками відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг селищної ради» було відвідано вищезазначені родини. 
        Метою відвідування таких сімей є обстеження умов проживання дітей, обов’язковим та проведення профілактично-виховної роботи, як з батьками, так і з дітьми, зокрема, щодо недопущення вчинення неповнолітніми та відносно них злочинів.
    Звертаючись до мешканців Мангушської громади, ще раз наголошуємо:   повідомляйте до компетентних органів та відповідних структур громади про факти неналежного виконання батьківських обов’язків, зловживання алкоголем чи наркотичними речовинами батьками неповнолітніх дітей, сімейне насильство.Не будьте байдужими, звертайте увагу на тих хто поряд, можливо саме ваша пильність врятує чиєсь життя!