Фото без опису

Навесні починається наймасштабніше прибирання країн. Тож проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. 16-17 квітня запрошуємо всіх приєднатися до нас та взяти участь в еко-прибиранні! 

Таким чином, відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану   населених пунктів, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

 Запрошуємо організації громади всіх форм власності, мешканців  багатоквартирних будинків до прибирання і приведення у належний стан прибудинкових та закріплених за організаціями територій, а також всіх мешканців громади доєднатися до прибирання! Техніка КП "Мангушське УКП" забере складене сміття.

 Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.