Весна на території Мангушської громади  розпочалася з наведення порядку. Багато хто з господарів осель чепурять двори, городи, сади, щоб було чисто й охайно. Дбає про благоустрій населених пунктів і Мангушська селищна рада. 

Сьогодні заступник селищного голови Володимир Матяш, начальник Мангушського відділення КП "Мангушське УКП" Ігор Васильєв та начальник КП "Мангушське УКП" Михайло Ставрулов провели робочу нараду щодо питань благоустрою на виїзді.

Керманичи проїхалися по проблемним місцям селища, зокрема, заїхали на територію кладовища, адже там вже ведеться підготовка до поминальних днів (завезено шлак, буде організовано прибирання території), заїхали на територію Поштового мікрорайону, проїхалися вулицями і провулками, де потрібно розчищувати підбордюр"я, зрізати сухостої, вичищати від залишків сміття та пластику узбіччя доріг, територію ставків тощо.  
Зазвичай у засміченості територій населених пунктів жителі звинувачують будь-кого, але тільки не самих себе. На берегах водойм, узбіччях автодоріг накопичується найбільша кількість сміття. Великі території зелених зон  закидані поліетиленовими та скляними пляшками, одним словом, відходами відпочиваючих та «любителів» природи.

Напередодні  щорічної Всеукраїнської акції «За – чисте довкілля» селищна рада закликає всіх керівників установ і організацій (незалежно від форм власності) та мешканців населених пунктів привести в належний санітарний стан закріплені та прилеглі до них території, а також очистити від сміття узбіччя  автомобільних доріг! Давайте разом дбати про наш рідний край!