Фото без опису

Сьогодні, коли святкують Міжнародний день спорту, ми говоримо про розвиток жіночого волейболу у 
Мангушській громаді

   Заступник селищного голови Володимир Матяш провів робочу нараду, на якій були присутні начальник  відділу культури, туризму, молоді, сім'ї  та спорту селищної ради Наталя Тосхопаран та головний спецваліст сектору спорту Світлана Асланова, а також директор ДЮСШ «Колос» Віталій Папазов  та капітан жіночої команди з волейболу Євгенія Подлубна. 

   «Волейбол - майбутнє здорової громади», - впевнена Євгенія, яка розказала про результативність участі збірної  жіночої команди  нашої громади з волейболу на різних змаганнях, зокрема, участь у «Відкритій лізі Маріуполя з волейболу серед жіночих команд».

    Волейболістки нашої громади планують приймати участь у турнірах з пляжного волейболу та на Всеукраїнських змаганнях з волейболу у жовтні, які будуть проходити у Житомирі. Володимир Матяш зазначив, що спорт об’єднує та сприяє популяризації здорового способу життя серед молоді, тож селищна рада буде підтримувати  ініціативи спортсменів. Зокрема, розглядається питання можливості відкриття групи з занять волейболом при ДЮСШ «Колос» селищної ради та інші.