Фото без опису

Внаслідок проведеної в Україні децентралізації, Маріупольською міською радою було прийнято рішення про передачу послуг з водопостачання і водовідведення Мангушській громаді. З метою оптимізації роботи комунальних підприємств Мангушської громади, було прийнято рішення про приєднання всіх комунальних підприємствМангушської селищної ради до КП «Мангушське УКП».

  Для здійснення господарської діяльності та створення єдиних тарифів за комунальні послуги у новоствореному комунальному підприємстві, на підставі економічно-технічних даних комунальних підприємств, незалежною організацією були проведеніпланові розрахунки тарифів, які відповідно до вимог були оприлюднені на сайті Мангушської селищної ради від 23.03.2021 року, в газеті «Сельскаяновь» від 24.03.2021 року

01.04.2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Мангушської селищної ради, на якому були затверджені тарифи.

Затвердженні тарифи для населення нижче за планових та складають:

Водопостачання за 1 м3 – 21 грн. з ПДВ;

Водовідведення за 1 м3 – 12 грн. з ПДВ;

Вивезення ТПВ з приватних будинків за місяць на 1 особу складає - 30 грн.

Вивезення ТПВ за контейнерною системою, 1 контейнер -189 грн.

Вивезення РПВ за 1 м3 – 100,00 грн. з ПДВ.

Після  5 квітня 2021 розпочнеться укладання договорів на послуги з мешканцями населених пунктів громади. За графіком, в кожному населеному пункті буде перебувати представник Підприємства для укладення договорів. В тому випадку, коли людина за станом здоров’я або з іншої поважної причини не зможе укласти договір в місці перебування представника, договір буде укладено на домашній адресі (прохання повідомляти про таки випадки).

Контактні дані будуть надані додатково.

Дякуємо за розуміння.