2 квітня заступник селищного голови Володимир  Матяш взяв участь у проведенні урочистого заходу відправки молодого поповнення  нашої громади до лав Збройних Сил України.

 До майбутніх воїнів та усіх присутніх  звернувся військовий комісар Мангушського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  підполковних Андрій Скляров та побажав майбутнім воїнам доброї та легкої служби,зазначивши, що жоден строковик не буде направлений в зону  проведення бойових дій. Володимир Матяш подякував  новобранцям за патріотизм і з впевненістю сказав, що хлопці гідно представлятимуть Мангушську громаду у Збройних Силах України і з честю нестимуть службу. Від селищної ради вручив призовникам пам'ятні подарунки. 

Привітав з визначною подією у житті призовників всіх присутніх староста селища Ялта, сіл Азовське, Юр'ївка Сергій Спахі та інші запрошені гості.

Також за традицією хлопців благословив  капелан о.Роман.

Мангушська громада пишається майбутніми воїнами, захисниками нашої держави ! Музика Валерій Анатолійович (смт Ялта), Дроздік Максим Володимирович (смт Ялта), Яковлев Микола Олександрович (смт Ялта), Погромський Іван Іванович (смт Ялта), Павленко Данило Максимович (смт Ялта), Арнаутов Олександр Геннадійович (смт Ялта),  Міхнов Михайло Володимирович (смт Мангуш), Джансиз Євген Федорович (смт Мангуш),Мангушов Олександр Михайлович (смт Мангуш), Дорофєєв Валерій Сергійович (с. Комишувате).