Фото без опису

Сьогодні під головуванням селищного голови Володимира КАРАБЕРОВА пройшло засідання Наглядової ради щодо проведення Конкурсу  проектів місцевого розвитку у 2021 році. Конкурс проводиться з метою сприяння жителям Мангушської селищної територіальної  громади у вирішенні місцевих проблем соціально-економічного характеру й створення умов для підвищення активності громад, об'єднання ресурсів Мангушської  селищної територіальної громади, громадськості, суб'єктів господарювання, бізнесу для вирішення соціально значущих проблем громади.

До участі в конкурсі ми запрошуємо ініціативні групи громадян, громадські організації, ОСББ, легалізовані в установленому порядку на території громади.

В рамках Конкурсу визначені 3 категорії проєктів:

перша категорія - проєкти, в яких плановий обсяг фінансування з бюджету Мангушської селищної територіальної громади не перевищує 20 тис. грн;

друга категорія - проєкти, в яких плановий обсяг фінансування з бюджету Мангушської селищної територіальної громади становить від 20 тис. грн до 50 тис. грн;

третя категорія - проєкти, в яких плановий обсяг фінансування з бюджету Мангушської селищної територіальної громади становить від 50 тис. грн до 100 тис. грн.

 

Звертаємо вашу увагу, що при реалізації проєктів заохочується залучення спонсорських внесків, інших коштів, не заборонених чинним законодавством України, а також безпосередня участь громадян трудовим внеском.

 

В цьому році ми пропонуємо такі напрямки Конкурсу:

1.Створення умов для творчого, інтелектуального, духовного розвитку дітей, організації їх змістовного дозвілля, удосконалення виховної роботи, виявлення, підтримки талановитих і обдарованих дітей: поліпшення стану матеріально-технічної бази установ культурної сфери, облаштування та оснащення клубів, бібліотек, музеїв; зміцнення бази дитячих творчих колективів.

2. Розвиток фізичної культури і спорту.

3. Зміцнення стану матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери.

4. Благоустрій населених пунктів: модернізація, ремонт і встановлення дитячих ігрових і спортивних майданчиків, мереж зовнішнього вуличного освітлення, зупинок громадського транспорту, громадських колодязів, благоустрій прибудинкових територій; ремонт пам'ятників, історичних будівель і споруд, а також місцевих визначних пам'яток; розвиток туризму.

Наглядова рада визначила дату початку прийому конкурсних заявок: з 10 квітня по 10 травня 2021 року. З умовами Конкурсу, вимогами до підготовки та оформлення проектів,   критеріями оцінки проєктів ви можете ознайомитися на офіційному сайті Мангушської громади за посиланням: https://mangush-gromada.gov.ua/docs/684562/

Наглядова рада визначає переможців Конкурсу у двохтижневий термін після закінчення строку подання заявок після презентації кожного проекту Конкурсантами.

Чекаємо на ваші ініціативи і бажаємо успіхів!